برش اوکراینی

آموزش آشپزی- سوپ برش به سبک روسی

۱۳۸۷ دی ۲۵, چهارشنبه

طرز تهیه سوپ برش


مواد لازم برای 4 نفر:


1. چغندر 4 عدد تقریباً 600 گرم
2. کلم سفید 100 گرم
3. سیب زمینی کوچک 4 عدد
4. هویج متوسط 1 عدد
5. گوجه فرنگی متوسط 2 عدد
6. پیاز متوسط 1 عدد
7. گوشت گاو (مرغ) 400 گرم
8. شوید تازه کمی
9. روغن زیتون 3 قاشق
10. سیر 3 حبه
11. جعفری(برای تزئین) مقدار لازم
12. سرکه 1 قاشق چایخوری
13. کره یا مارگارین 2 قاشق غذا خوری
14. خامه ترش (ماست پرچرب) 2 قاشق غذا خوری
15. نمک و فلفل



مدت زمان پخت 2 ساعت
طرز تهیه :
تذکر: پایۀ اصلی این غذا چغندر (لبو) است پس سعی کنید از تازه آن استفاده کنید .دراین سوپ در واقع تنها از سبزیجات محلی مناطق سرد سیرروسیه و اوکراین استفاده می شود برای همین گاهی مواد دیگری مثل لوبیا یا انواعی از فلفل دلمه ای نیز بسته به تنوع گیاهی منطقه یا سلیقه به آن اضافه می شود.
دستور غذای فوق را که از سایتی انگلیسی ترجمه کردم بسیار به برش هایی که در کیف خوردم نزدیک است برای همین برای استفادۀ شکموهای سوپ دوست اینجا می گذارم.
گوشت گاو بصورت سنتی در برش روسی استفاده می شود اما فقیرترها این غذا را با سبزیجات نیز درست می کنند. من مرتبۀ اول گوشت مرغ به کار بردم جواب داد به هر حال گوشت از هر نوعش متمم خوبی است اما ضروری نیست. فراموش نکنید که در بلاد روس این سوپ از اصلی ترین غذاهاست.
گوشت های چرب طعم بیشتری به غذا می دهد اما بهتر است قبل از سرو کردن چربی ها را جدا و خارج کنیم .ترجیحاً چربی زیاد نخورید، زودتر می میرید . برای درست کردن سوپ به قابلمه و ماهی تابه نیاز دارید.
آماده سازی:




گوشت را به صورت مربع های ریز خرد کنبد.
پیاز را خورد کنید. شویدها را به خوبی خرد کنید.
چغندرها را تمیز کرده و به صورت نواری ریز کنید یا شاید رنده کنید هم بد نباشد.
گوجه فرنگی را خرد کنید.
یک ساعت بعد از پختن گوشت :
هویج را بصورت کلی ریز کنید.سیر را به خوبی خرد کنید.جعفری را ساطوری کنید. سیب زمینی را ریز کنید. پوستۀ کلم را بکنید و خرد کنید.
روش پخت:
گوشت، پیاز خرد شده و شوید را در قابلمه بریزید وبا 3 لیتر آب 1.5 ساعت با شعلۀ کم بپزید.
نیم ساعت بعد از شروع پخت ،در ماهی تابه 1 قاشق غذاخوری کره را آب کرده و به آن چغندر ،گوجه ها و سرکه را اضافه کنید.
با شعلۀ ملایم به جوش بیاید ، گاهی هم بزنید و اگر آبش تمام شد به آن کمی از آب گوشت اضافه کنید.


30 دقیقه قبل از خاتمه آماده شدن آب گوشت ، 1 قاشق کره را در ماهی تابه آب کرده و سیر و هویج خرد شده را به آن اضافه کنید. دری بروی ماهی تابه بگذارید تا 15 دقیقه تفت داده شود اگر هم سوخت تقصیر خودتان است .
وقتی آب گوشت آماده شد چربی های شناور را از روی مایع با قاشق بردارید . سپس کلم و سیب زمینی خرد شده و هویج و سیر تفت داده شده را به قابلمه اضافه کنید. خوب هم بزنید بگذارید 15-20 دقیقه دیگر بپزد.
چغندر های پخته شده را اضافه کرده بگذارید 5 دقیقه دیگر بپزد.
نمک و فلفل را اندازه کنید . به روی هر کاسه جعفری خرد شده و اسمتانا (خامه ترش) (اگر نداشتید ماست پر چرب) 1 قاشق در صورت تمایل اضافه کرده و بلمبانید. اینجا نان سیاه با برش می خورند در سایت نان فرانسوی پیشنهاد شده لابد چون نان سنگک ندیده اند این بیچاره ها.

نوش جان

1 نظر:

Anonymous ناشناس گفت...

:P

۵ بهمن ۱۳۸۷ ساعت ۱۹:۰۸  

ارسال یک نظر

اشتراک در نظرات پیام [Atom]

<< صفحهٔ اصلی